TERVETULOA MEIDÄN PAULIINAN KOTISIVUILLE!

Meidän Pauliinan kotiapu auttaa ikäihmisiä, lapsiperheitä, ihan kaikkia jotka tarvitsevat kotiapua perusarjen toiminnoissa. Meidän Pauliina toimii Mänttä-Vilppulan alueella.

Rullaa alaspäin tai valitse alta navigaatiosta haluamasi sivu.

 

Kotiapua Mänttä-Vilppulassa ihan kaikille apua tarvitseville

Meidän Pauliina tekee työtä suurella sydämellä. Meidän Pauliinan kotiapu auttaa...

 • ikäihmisiä
 • lapsiperheitä
 • kaikkia kotiapua tarvitsevia... 

  Mänttä-Vilppulan alueella jokapäiväisessä arjessa.

Meidän Pauliina noudattaa koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja turvallisuuden vuoksi.  

Kotiruokaa, siivous- ja pyykinpesuapua Mänttä-Vilppulassa

Meidän Pauliina pitää huolen että nälkää ei nähdä, huusholli pysyy kunnossa, vaatteet ovat puhtaat ja matot tuoksuvat mäntysuovalle.


Aitoa oikeaa kotiruokaa ja perinteistä pullaa: Meidän Pauliina tekee oikeaa kotiruokaa ja leipoo vaikka perinteistä "äidin tekemää pullaa". Kotona tehty Meidän Pauliinan kotiruoka on varmasti parempaa ja maukkaampaa kuin teollisessa keittiössä valmistettu ruoka. Joskus on syöty riistaakin. Ruokaa tehdessä on mukava jutella ja vaihdella kuulumisia.

Siivousta, pidetään koti puhtaana: Meidän Pauliina pitää kodin siistinä. Pauliina siivoaa asiakkaan kodin sopimuksen mukaan. 

Pyykin ja mattojen pesu onnistuu: Asiakkaan pyykit pestään asiakkaan pesukoneella tai Meidän Pauliina pesee pyykit kotonaan. Kesäisin Pauliina pesee myös matot omalla laiturilla Keurusselän järvivedellä. Muistatko miltä mäntynestesaippualla pesty matto tuoksuu? 

Asiointiapua Mänttä-Vilppulan alueella

Kaikille tulee aika kun perusasioiden hoitaminen vaikeutuu ja kotiapua tarvitaan. Autolla ei saa enää ajaa, liikkuminen omin voimin vaikeutuu, sukulaiset asuvat muualla ja asioiden hoitaminen muutenkin on muuttunut teknologian myötä erilaiseksi kuin ennen. Meidän Pauliina auttaa.


Meidän Pauliinan kotiapu auttaa asioinneissa apteekissa, lääkärissä, pankissa, kampaajalla tai parturissa. Pauliina varaa ajan vaikka jalkahoitoon ja kuljetus onnistuu Pauliinan omalla autolla. Meidän Pauliina pitää huolen että kaikki asiointipaperit ovat mukana, hän auttaa pukeutumisessa, asioimisessa kohteessa ja tuo turvallisesti kotiin.  

Yksinäisyyttä? Juttuseuraa ikäihmisille Mänttä-Vilppulassa

Kaupungin hoitohenkilökunnalla ja sukulaisilla ei ole tarpeeksi aikaa olla ikäihmisten kanssa. Se on usein ikävä tosiasia.


Meidän Pauliinalla on aina aikaa tekemisen ja toiminnan merkeissä, ilman kiirettä. Yhteinen aika voi olla vaikka vain jutustelua ja kahvittelua, tekemisen kautta on hyvä viettää yhteistä aikaa.  Leivotaan yhdessä pullaa tai pataleipää, kuunnellaan musiikkia ja luetaan. Mikään ei estä opettelemasta esim. tietokoneen käyttöä. Tärkeää olisi myös että vanhempi voisi opettaa nuorempaa tekemään asioita niinkuin ne on ennen tehty. Näin molemmat oppivat.  

Virkistytään Meidän Pauliinan kanssa. Virkistymiseen voi kuulua rauhallista kävelyä, pyörätuolilla liikkumista, muuten vain ulkona olemista tai autolla ajelua tutuissa vanhoissa paikoissa. Mukaan retkelle voidaan ottaa Pauliinan koiria jos siltä tuntuu. Tehdään vain sitä mikä tuntuu hyvältä. 

Lapsiperheille kotiapu on lähempänä kuin uskotkaan Mänttä-Vilppulassa.

Lapsiperheiden elämä on kiireistä ja tilanteet muuttavat jatkuvasti. Lapsi tai lastenhoitaja sairastuu, työpäivät venyvät yllättäen ja asiat jäävät hoitamatta. Korona on tehnyt omat ongelmansa arkeen.


Meidän Pauliinan puhelin soi usein. Soittaja on hädissään oleva isä tai äiti, jolla on lastenhoito-ongelma. Lapsi on sairastunut ja vanhemmalla on tärkeä työpäivä, vanhempi on sairastunut eikä pysty hoitamaan lapsia, pikainen meno, yllättävä tilanne... kuulostaako tutulta, sanotaan että stressi kuuluu arkeen. 

Meidän Pauliina auttaa, ota Pauliinan puhelinumero samantien puhelimesi muistiin ja soita aina kun kotiapua tarvitaan, milloin vain.  

Meidän Pauliinan taustavoimista löytyy tarvittaessa pienimuotoista talonmiesapua


Kotitalkkari auttaa mm:

-lamppujen vaihdoissa
-palovaroittimien kiinnittämisissä ja patterien vaihdossa
-kaikissa pienimuotoisissa korjaustöissä

VINKKI! Puutarhan hoitotöissä ja lumityöasioissa kannattaa olla yhteydessä Mäntän Punaiseen Ristiin. 

Meidän Pauliinan hinnoittelu perustuu edulliseen tuntihinnoitteluun

Meidän Pauliina pyrkii hinnoittelussa selkeyteen. Hinnoittelu perustuu erittäin edulliseen tuntihinnoitteluun, johon mahdollisimman monella on mahdollisuus.Hinnat voimassa toistaiseksi.

Tuntihinnat nousevat hieman 1.2.2024 johtuen yleisen hintatason noususta.

Kilometrikorvaukset pysyvät ennallaan.

 • Lähes kaikki Meidän Pauliinan työ on arvonlisäverotonta ikäihmisille.
 • Arvonlisäverottomuus vaatii sopimuksen teon Meidän Pauliinan kanssa.
 • Arvonlisäveroton hinta kaikelle työlle on 35€/tunti.
 • Kilometrikorvauksia kohteeseen ei Mäntän keskusta-alueella peritä.
 • Mäntän ulkopuolella kilometrikorvaus 0,50 €/km.
 • Asiointi- ja virkistysajelut 0,50 €/km (tai jos muuta sovitaan).
Seuraavassa kaksi tärkeää esimerkkiä, jotka tekevät Meidän Pauliinan työstä entistä edullisempaa!


SÄÄSTÖÄ ARVONLISÄVEROTTOMUUDELLA!

Meidän Pauliina kuuluu Mänttä-Vilppulan kaupungin rekisteriin, joka mahdollistaa arvonlisäverottoman sosiaalipalvelun suurimmalle osalle työstä.

Asiakkaan ei siis tarvitse maksaa työstä arvonlisäveroa (alv. 24%).
Arvonlisäverottoman sosiaalipalvelun piiriin kuuluvat mm. henkilöt, joiden toimintakyky on alentunut ja he eivät tule toimeen ilman apua jokapäiväisessä elämässä. Arvonlisäverottomuus edellyttää kirjallista sopimusta Meidän Pauliinan kanssa.

SÄÄSTÖÄ KOTITALOUSVÄHENNYKSELLÄ!


Kotitalousvähennyslaskuri 2023

Tällä laskurilla voit laskea, kuinka paljon saat kotitalousvähennystä vuonna 2023 maksetuista töistä. Vähennystä voit saada esimerkiksi siivouksesta, lastenhoidosta tai asunnon remontoinnista.

Vuodesta 2023 alkaen voit saada kotitalousvähennystä aikaisempaa enemmän, jos teetät kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä. Siksi laskurissa kysytään vähennyksen tyyppiä.

Voit käyttää laskuria, jos olet teettänyt työn yrityksellä. Jos olet palkannut työntekijän, et voi käyttää laskuria.

KOTITALOUSVÄHENNYSLASKURIIN PÄÄSET TÄSTÄ!


 

Ota rohkeasti yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä. Kysy, ehdota, kerro...

Meidän Pauliina-kotiapua ikäihmisille ja ihan kaikille...


Pauliina Piila 
Puh. 044-5143342
Viitalanniementie 108
35800 Mänttä
pauliina.piila@meidanpauliina.fi
www.meidanpauliina.fi
Y-tunnus: 2647865-1

Onko sinulla kysyttävää, kerrottavaa, toivomuksia? 
Kerro alinna olevalle lomakkeella, vastaan sinulle
mahdollisimman pian. 
Muista laittaa puhelinnumerosi ja muut yhteystietosi
lomakkeeseen.

Voit myös ladata Meidän Pauliina-esitteen.

 Siirry sivun alkuun